Vi diskuterer muligheden for “grønne korridorer” til vaccination i løbet af ugen. Dette blev annonceret af sundhedsminister prof. . Kostadin Angelov under en briefing før MMA om vaccinationsprocessen i landet. Han talte med journalister sammen med akademiets chef for akademiet, General . Ventsislav Mufčiyski.

Minister Angelov meddelte, at tilstrømningen til vaccination i weekenden er stor, og at alle vaccinationscentre af hans ordre, som er 318, fungerede. Han opfordrede alle dem, der ønsker at blive vaccineret til at følge de stillinger på hjemmesiderne for guvernørerne.

Angelov sagde, at det elektroniske optagelsessystem for dem, der ønsker at blive vaccineret, sandsynligvis vil starte den 3. marts. Han forklarede derefter, at enhver vaccine er egnet til vaccination. Personer over 55 år kan blive vaccineret med AstraZeneca-vaccinen, siger ministeren.

Omkring 450 mennesker er blevet vaccineret i MMA hidtil, er borgerne konstant kommer, er vi nok vacciner, lederen af MMA, general John F. Kennedy, sagde på samme briefing. Ventsislav Mufčiyski.

Ellers er vaccinationskøerne for anden dag i træk krøllet sammen foran hospitaler i Sofia og større byer. De mest villige var igen i det medicinske centrum af “Pirogov”, denne gang i folk kom ned og personligt direktør for beredskabsinstituttet – Prof. Dr.Sc.(Econ.) Det siger Asen Baltov til BTW. “Der er ikke noget kaos, der er distribution, for i øjeblikket vaccinerer vi på fem steder på samme tid. Du kan ikke tage telefonerne på lægecentret, for vi kan ikke optage timer. Timerne registreres, når der er mange steder at foretage en sådan vaccination, og derefter har en jævn fordeling. Statsministeren har beordret åbningen af grønne korridorer fra fredag, så alle, der ønsker at blive vaccineret fredag, lørdag og søndag. For det meste mennesker i fase 4 er vaccineret og deres kammerater og folk, der har ønsket at komme, “forklarede han.

Baltov rådede dem, der ønsker at bevæbne sig med tålmodighed, og dem, der har kroniske sygdomme til at bære en episk. Og i morgen på “Pirogov” vil de sætte vacciner – fra 8:30.m. til 5 p.m.

720 mennesker blev vaccineret mod COVID-19 på Military Medical Academy (VMA) i går. Det er omkring 100 flere mennesker end den foregående. Vi ser en stigning i dem, der ønsker at få en vaccine, sagde lederen af MMA, general Prof. Dr. Dr.Sc.(Econ.) Ventsislav Mufčiyski, DR, via Akademiets Facebook-side.
Han præciserede, at premierministeren fra den 19.
“Hos os er de, der stadig ankommer efter en vaccine, fra dem, der er indskrevet i anden og tredje gruppe, men vi returnerer ikke nogen anden borger. Enhver, der ønsker at komme få vaccineret. Vi har tilstrækkelige mængder Astra Zenica vacciner, vi har forsikringer fra RSI, at de vil give os det samme, og fra i morgen vil de give os både Pfizer og Modern. Så vi fortsætter i fuld kraft,” sagde lederen af MMA, som også er involveret i vaccinationsprocessen i dag.

Vaccinationscentrets åbningstider i MMA er fra kl. 9.00 til 17.00 (lørdag og søndag) og fra kl. 9.00 til 20.00 (mandag til fredag).

Det blev senere klart, at mange aktører var blevet vaccineret netop i MMA. “Satire er vaccineret i MMA! Takke! Det er den eneste måde, vi kan leve og arbejde normalt på igen!”, skrev de på akademiets hjemmeside.

På St. Constantine og Helena Universitetshospital, Anna”- Sofia AD begynder at arbejde vaccination punkt mod COVID-19, den medicinske institution rapporteret.

Punktet er placeret i Triage Center (i gården) af District Hospital og vil være tilgængelig for alle dem, der ønsker at få vaccineret fra 08,00 til 17,00, herunder i weekenden. Punktet har de nødvendige mængder AstraZeneca-vaccine.

De tre kommunale multiprofilerede hospitaler i Sofia omfatter også massevaccination. Fra den 21. februar på de tre kommunale multiprofilhospitaler – First Hospital, Second Hospital og Peta MBAL vil blive immuniseret mod COVID-19 af de villige borgere.
På de medicinske institutioner er der åbnet operationer for vaccination fra 10 timer, oplyser Sofia Kommune.
Fra klokken 10 i de medicinske institutioner, der har åbnet operationer, er der oprettet en organisation for at begynde at placere vacciner.
Borgerne skal bære id. Der foretages kontrol på stedet, inden immuniseringen foretages.
Vaccinerne er tilgængelige på AstraZeneca og leveres af Sofia RZI.

Vaccination og køer var også i de store byer. Det immunisate kontor for den regionale sundhedsinspektion i Varna vil arbejde overtid i dag og i morgen – 20. og 21. februar (lørdag og søndag). Der vil blive gennemført vaccinationer af borgere mod COVID-19. Vi taler om mennesker, der ønsker at blive vaccineret uden for de fire vigtigste faser af den nationale vaccinationsplan, rapporterer BNR. De, der ønsker at blive vaccineret mod coronavirus, kan gøre det efter optagelse af telefoner: lørdag – 0884897171; på søndag – 0887713944.

Kontoret er åbent fra kl. 10.00 til 14.00, men hvis der er villige borgere, vil kontoret være åbent indtil kl. 17.00.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *