“Soft kredit, adgang til finansiering født af Covid nødsituation, men ikke kun. Ligesom Confartigianato Arezzo er vi i stand til at tage hånd til SMV’er håndværksvirksomheder og ikke-håndværksvirksomheder, hjælpe dem med den overordnede styring af deres behov i alle de arealer, der er relateret til fremme og genstart af den økonomi, der venter os, så snart krisen begynder at aftage”.

Sådan talte Alessandra Papini, generalsekretær for Confartigianato Arezzo, i morges ved åbningen af den pressekonference, der blev afholdt i foreningens hovedkvarter via Tiziano 32 i Arezzo.

Pressebegivenheden havde til formål at præsentere det “ekstremt innovative” initiativ, som Papini selv kaldte det, om oprettelse af en homogen gruppe, intern for Confartigianato, dedikeret til blød finansiering og forretningsudvikling med det formål at “yde fuld, kontinuerlig og kvalificeret bistand til fremme af aktiviteter inden for kredit og blød finansiering til håndværksvirksomheder, også efter de erfaringer og implementeringer, der er forudset i den seneste nødsituation”.

“På denne måde stiller vi til rådighed for virksomheder – forklarede Papini igen – en reel taskforce, der består af specifikke færdigheder, der er specielt dannet, som arbejder i fuld harmoni, kan hjælpe iværksætteren med at udarbejde et præcist billede af de enkelte situationer og planlægge de mest korrekte handlinger, der skal vedtages”.

Også fordi Papini insisterede, “aktualitet og præcision af forretningsstrategi beslutninger er et grundlæggende element til at løse problemer effektivt. Vi foreslår derfor interventioner i spørgsmål af finansiel art eller i forbindelse med aktivering af projekter, der er upåklageligt struktureret ud fra et teknisk synspunkt, netop på grund af kompleksiteten af reglerne for disse områder”.

Før han gik gulvet til de forskellige medlemmer af teamet, talte Stefano Peruzzi, leder af kredit- og soft finance-området i Confartigianato Arezzo, og forklarede, hvordan “arbejdsgruppen er født af ønsket om at samle enkeltpersoners erfaringer og færdigheder, der beskæftiger sig med kredit- og incitamentssektorer, uddannelse, internationalisering og faglige aktiviteter”.

“Maksimal opmærksomhed – forklarer Peruzzi – på det meget følsomme spørgsmål om adgang til kredit og programmering af finansieringskilder, kilder, der ikke længere kan begrænses til banklandskabet, men som skal tage hensyn til de andre muligheder, som markedet giver, såsom direkte finansiering, der drives af Confidi, eller brugen af de værktøjer, der stilles til rådighed af fintechs. Men det er nødvendigt for alle virksomheder at vide, at vi er i stand til at levere en allround-service på alle områder, der kan garantere adgang til afgørende økonomiske fordele såsom internationalisering, da dette område har et meget stærkt eksporterhverv, om de muligheder, som overgang 4.0 giver, om spørgsmål som innovation, markedsføring, forskning og udvikling og om det finansierede design og uddannelse”.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *