Nye indkaldelser af forslag og nye forfriskninger for de kategorier, der er blevet hårdest straffet af de restriktioner, der er pålagt for at dæmme op for Covid-19-pandemien. Toscana afsætter over 25 millioner euro: 11 millioner og 530.000 var rykket frem fra tidligere opkald og vil blive sat i omløb igen, yderligere 5 millioner var allerede til rådighed på det regionale budget, og til disse er nu tilføjet 8 millioner og 600 tusind euro.

Støtte til kunstnerisk håndværk, restauratører (men også leverandører opstrøms), dem, der organiserer arrangementer og ceremonier, fritidsselskaber eller dem, der ligesom fitnesscentre, er involveret i sportsaktiviteter og turisme forsyningskæden. Nye og gamle kategorier prioriteres derfor af dem, der hidtil ikke har kunnet nyde godt af støtten: restauratører, der allerede har modtaget et bidrag med den første indkaldelse, vil f.eks. Derudover vil der ikke være nogen klikdag for nogen: den vil blive rangeret efter faldet i omsætningen med tab på mindst 30%. Dette er også nyt: I tidligere opkald skulle faldet være mindst 40%.

“Vi har primært fokuseret på aktiviteterne i den udvidede turistforsyningskæde, forstået som en helhed, fordi denne sektor helt sikkert er den vigtigste del af servicevirksomheder, ofte små eller meget små, som stadig lider og stadig vil lide restriktioner og økonomiske skader som følge af pandemien”, understreger formanden for Toscana Eugenio Giani sammen med byrådsmedlemmet for handel og økonomi Leonardo Marras. “Disse foranstaltninger, det er rabatter på 2500 euro per aktivitet – tilføjer de – kan bestemt ikke være afgørende for at øge virksomhedernes omsætning: for det får vi brug for mere, måske bliver vi også i fremtiden nødt til at genoverveje nogle økonomiske systemer. Men disse forfriskninger kan lette uroen hos tusindvis af små virksomheder, hjælpe dem med at klare nogle faste udgifter og betale deres regninger.

Regionalrådet godkendte på forslag af økonomirådet, Leonardo Marras, i går, mandag den 29. Den første opfordring til at starte vil være den, der er beregnet til kunstnerisk håndværk, det vil sige alle de mikrovirksomheder, små og meget små virksomheder, der er involveret i de mest forskelligartede processer, men som med deres butikker alle hovedsagelig henvender sig til turister og har set deres indtægter nulstillet: 3 millioner og 800 tusind euro, applikationer fra 16. til 30. april. Derefter vil det være cateringkædens tur: 4 millioner euro til rådighed for bis-opkaldet med anmodninger om deltagelse, der kan sendes fra 4. til 18. maj (to millioner tilgængelige for restauranter og to mere for leverandører).

Den 19. maj vil opfordringen til eventarrangører (herunder bryllupper og derfor også relaterede) for fritidsselskaber, rejseshows og sportsaktiviteter også blive udsendt: 2 millioner og 730 tusind euro er blevet tildelt, tid indtil 3. juni til at sende dokumenterne. I detaljer vil en million blive reserveret til fitnesscentre og sportsfaciliteter, 230 tusind euro til rejse- og omrejsende show, en og en halv million til alle de relaterede relateret til tilrettelæggelse af bryllupper og begivenheder (fotografer og blomsterhandlere inkluderet, for eksempel).

Endelig vil der være to interventioner rettet mod turistverdenen: 14 millioner og 600.000 euro de samlede disponible ressourcer, herunder de midler, som regeringen for nylig har bevilget. Omdannelsen af lovdekretet af 13. Der vil især blive afsat seks millioner til taxachauffører, lejere med chauffører, guider og rejsebureauer (der vil blive givet prioritet til dem, der er blevet udelukket fra klikdagen) og 8 millioner og 600.000 euro de ressourcer, der er afsat til indkvarteringsfaciliteter.

For de tre opkald, der vil blive offentliggjort først – kunstnerisk håndværk, catering og forsyningskæde, verden af begivenheder, fritid og sport aktiviteter – der er et tilskud på 2500 euro for hver virksomhed. For at deltage skal du have haft et fald i omsætningen (eller gebyrerne) på mindst 30% i løbet af 2020. For dem, der ikke var aktive i 2019 (og derfor ingen sammenligninger kan foretages), vil forfriskningen blive ydet på grundlag af aktivitetsmånederne i løbet af 2020. Opkaldene vil alle blive ledet af Sviluppo Toscana, et selskab ejet af regionen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *