Militæret i Guardia di Finanza i Arezzo, som en del af den permanente mekanisme til bekæmpelse af falskmøntneri og organiseret kommercielt misbrug, foretaget nogle kontrol mod kommercielle aktiviteter, som førte til beslaglæggelse af mere end 1.500 smykker poster og 200 masker uden de mindste oplysninger, der er placeret for at garantere forbrugeren, der er fastsat i den såkaldte “forbrugerkode”. Tre virksomheder var involveret, baseret i kommunerne Arezzo, Sansepolcro og San Giovanni Valdarno.

Disse oplysninger, der har til formål at beskytte forbrugerne, skal – det fremgår af De Gule Flammer – være klart synlige og læselige på produkternes emballage eller etiketter på det tidspunkt, hvor de sælges. Det drejer sig specifikt om indikationer vedrørende produktets juridiske eller handelsologiske navn, den mulige tilstedeværelse af materialer eller stoffer, der kan skade mennesker, ting eller miljø, de anvendte materialer osv.

Ved afslutningen af serviceaktiviteterne underrettede finansieringsoperatørerne ud over beslaglæggelsen af produkterne ejerne af butikkerne om en vurderingsrapport og en tvist om administrative forseelser.

“Den kontrol, der udføres af Guardia di Finanza, har først og fremmest til formål at beskytte forbrugerne og undgå brugen af produkter, der ikke opfylder kravene, og samtidig økonomiske aktører, der overholder reglerne”, konkluderer finansfolkene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *