De, der deltog i natten part i restauranten over Sandanski i “Popina Laka” vil blive fyret disciplinært, BGNES sagde.

En video af en fest på en restaurant, der også indeholdt politibetjente, er blevet lækket på sociale medier. Indsamlingen handler om søn af en skov embedsmand. En politibetjent sender det sjove live på Facebook.

Efter ordre fra direktøren for OodMVR-Blagoevgrad beordrede seniorkommissær Doychin Doychinov en øjeblikkelig sonde i forbindelse med data modtaget for overtrædelse af de antiepidemiske foranstaltninger og sundhedsministerens ordre i Popina Laka-området generelt. Sandanski. Den indsamlede data om en alvorlig overtrædelse af den officielle disciplin af fire embedsmænd i det regionale direktorat under indenrigsministeriet-Blagoevgrad, for hvilken der er fastsat den strengeste disciplinære straf – afskedigelse.

I overensstemmelse med indenrigsministeriets lov og de lovgivningsmæssige rammer har chefen i henhold til artikel 37 beordret, at der i henhold til indenrigsministeriets artikel 207 skal føres disciplinærsager mod de fire ansatte. Under disciplinærsagen vil alle nødvendige beviser for virksomheden blive indsamlet, og alle proceduremæssige foranstaltninger vil blive udført for at bevise den disciplinære overtrædelse, for hvilken der er fastsat en disciplinær afskedigelse.

Fra RSI-Blagoevgrad blev udarbejdet invitationer til deltagerne i tilfælde af udarbejdelse af retsakter i henhold til sundhedsloven i forbindelse med overtrædelse af anti-epidemi foranstaltninger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *