Rissi Palmer slog rekorder i 2007, da hun blev den første sorte kvindelige country sanger i årtier til rock Billboard hitlisterne. Hendes hit sang, “Country Girl,” tog verden med storm, der udtrykker et budskab om at være tro mod dig selv og ikke bekymre sig om de stereotype kasser folk kan sætte dig i.

Femten år efter at have skrevet denne banebrydende sang, rissi har indspillet en akustisk version udelukkende for Verily, som vi er begejstrede for at dele med dig, sammen med et kort interview nedenfor fra et telefonopkald jeg havde med Rissi i denne uge. Nogle stemmer har en magt til at opløfte og helbrede, og jeg tror, du er enig, Rissi’s er en af dem.

Mary Rose Somarriba: Hvordan var det at skrive “Country Girl” alle disse år siden?

Rissi Palmer: Det vigtigste var naturligvis, på det tidspunkt, jeg var en af meget få sorte kvinder gør country musik. Og jeg ville tale om det. . . Jeg følte mig som, “Lad os bare gå videre og tale om det,” og så er det behageligt at tale om det, fordi jeg har behandlet det.

Ved at skrive sangen, var der en linje derinde om mig at være sort, og nogle tænkte måske jeg behøver ikke at have det derinde; måske jeg behøver ikke at tjekke alle disse bokse for at kunne sættes i en af disse bokse. Og vi besluttede at gå den vej at udtrykke, hvordan det er mere en sindstilstand, hvordan du føler, den måde, du gør tingene på. Det var ideen bag sangen. Og jeg satte mig ned med mine forfattere Sarah Major og Shannon Sanders, og vi skrev teksterne.

Hvilken slags feedback kan du huske at få fra lyttere, når “Country Girl” blev frigivet?

RP: Folk, der elskede det, elskede det. Det talte med en masse mennesker. Jeg husker at få breve fra folk fra så langt som Europa siger: “Jeg har altid betragtet mig selv et land pige, og jeg elsker denne sang.” Og en anden, siger “Jeg er sort, og se en som dig synge en sang som denne gør mig meget bemyndiget og sikker på mit land baggrund, også.” Jeg får stadig feedback. Det er en sang, der giver genlyd hos folk.

Tror du, at der på nogle måder er en “landpige”, som alle kvinder kan få adgang til?

RP: Jeg tror, det er der, vi alle kommer fra – vi kommer fra landet – det er meget naturligt at føle det! Vi er på lånt jord og lånt tid. Og så jeg tror, vi alle kan oprette forbindelse til det. Jeg synes, det er naturligt.

Jeg ønsker ikke at få super politisk, men når du begynder korporatizing ting og markedsføring ting og branding ting, det er her du kommer ind, der kan gøre krav på visse kvaliteter som “land”, og så videre. Og det gælder ikke rigtig i det virkelige liv.

Ligner kvinders medier!

RP: Højre! De fleste kvinder ligner ikke kvinderne i annoncerne. De fleste af os er ikke så store, men det er det, der markedsføres til os – idealer – og så bliver det standarden.

I en verden med så mange stereotyper for kvinder, hvad ville du sige til kvinder, der prøver at få adgang til deres autentiske selv?

RP: Jeg tror, at Herre, jeg kan kun tale for mig. Og jeg kan sige, at i mit liv, de tidspunkter, hvor jeg lige har været mig selv, unapologetically-hvilket betyder, at jeg ikke forsøge at ændre til at passe ind i situationen, har jeg ikke forsøge at nedtone dele af mig selv, men de øjeblikke, hvor jeg var ved at blive 100 procent mig-er de øjeblikke, hvor jeg har været mest vellykket. Det er den del af mig, jeg kan opretholde, fordi jeg altid kan være mig selv. Jeg behøver ikke at prøve at gøre det – jeg behøver ikke at gå på slankekur, skifte hår, skifte tøj, ændre den måde, jeg taler på – jeg er bare mig selv. Og det er de gange, jeg har været mest komfortabel, den mest frie, og den mest succesfulde.

Jeg tror, det er sandt for alle, og ikke nødvendigvis i en underholdning måde, men i livet. Hver gang du bare er dig selv, og du udnytter, hvad det er, der er dit unikke formål, dit unikke selv – det er de øjeblikke, hvor du finder ud af, at du er glad, at du er fri, at du ikke holder dig tilbage, og du ikke tvivler på dig selv – er du bare dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *