I dag formiddag ledede præfekten for Arezzo Anna Palombi et teknisk møde for koordinering af politistyrkerne: vicekvaestorpræsten, provinschefen for Carabinieri, lederen af Guardia di Finanza-gruppen og chefen for statens politis vejsektion var til stede. “Mødet var helliget temaet overvågnings- og kontrolforanstaltninger, der skal gennemføres i nærheden af påskeferien, for at sikre den strengeste overholdelse af de restriktive bestemmelser, som regeringen har udstedt for inddæmning og bekæmpelse af Covid-19-epidemien”, forklarer et notat fra præfekturet.

Kontrollen vil blive udført for at “undgå spontane sammenkomster og enhver form for indsamling af mennesker, der til denne lejlighed kunne gennemføres på de udendørs steder med sædvanlige samlingssteder (parker, picnicområder og andre områder med potentiel trængsel) eller ture uden for byen, pludselige familiesammenføringer, overførsler til umotiverede fritidshuse. For ikke yderligere at kompromittere tendensen i kurven for spredning af virus, der allerede er kritisk på en betydelig måde for dette provinsområde”.

Ikke kun det. “Der er iværksat en aktionslinje med den største stringens – siger præfekturet – kontrollen med personers bevægelighed vil være stram, udbredt og hyppig og have til formål at kontrollere den faktiske eksistens af de årsager, der er fastsat i de nuværende regler, der retfærdiggør personers bevægelighed, med anvendelse af de sanktioner, der er fastsat i tilfælde af overtrædelse af restriktive foranstaltninger. Kontrolposter vil derfor blive aktiveret i forstæderne og befolkningscentrene ved nervepunkterne i vejtrafikken, på banegårde og almindelige busser, som politiet, provinspolitiet og alle kommunernes lokale politistyrker vil bidrage til”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *