Da byens generalissimus til højre Atanas Atanasov direkte bad præsident Rumen Radev om den tredje sonderende betegnelse for regeringsdannelsen, og efter at den højeste mand i politikhallen Slavi Trifonov sagde, at han ville hænge ud på den anden side uden at bekymre sig om nogen Cornelius og så videre ledere, skete der noget i den bulgarske opposition.

Hvad der præcist – det er ikke klart. Enten falder oppositionens IQ gradvist for øjnene af os, eller også gør denne opposition endnu en gang en masse valgs noget vrøvl. Det er ikke første gang kort før valget, at den bulgarske opposition er blevet overvældet af selvmordstanker, der har opnået det forventede –

For det første et grundlæggende spørgsmål – hvorfor er folk involveret i valget? Det er klart – fordi enhver politiker ønsker ikke blot at blive valgt, men også at få sine hænder på magten – at realisere sin unikke syn på fars fremtid. Det er mere end normalt! Og da et lille parti vil have svært ved at se magten på egen hånd, har Gud skabt koalitionerne. Det modsatte er vanvittigt – at have politikere, der ønsker at deltage i valg, men ikke kæmper for magten og væmmes ved koalitioner. Hvis nogen fortæller dig, at han vil danse alene, at han ikke behøver at lege med nogen i politik, osv., han åbner sin vej kun til den dybe, mørke og inglorious sted for en evig opposition. En gnaven, der ud over at spytte ikke gør noget. Og så er du nødt til at tænke over det.

Hvis der er noget til fælles mellem den nye politiker Trifonov og den gamle opposition over for den bymæssige højrefløj, er det deres oprigtige ønske at bevare deres eksterne og interne konceptuelle og moralske renhed og gøre deres selvforsyning til et flag. Sakon ikke at lade en uforstyrret politiker på hans uberørte kyst. Dette har holdt retten fra at vokse op i politik i årevis, hvilket har holdt Trifonov fra at komme ind i det i årevis.

I praksis proklamerer et sådant begreb sandsynligheden for, at det er muligt at

forblive ren, selv når du kæmper med grise i mudderet

Alle er i sort omkring dig, og du rider på en hvid hest. At være overbevist om, at du har talt til Herren, og alle andre er fuldstændig uvidende. Et sådant ønske – og ønsker magt, ikke ønsker partnere, straks sætter dig et sted mellem Bai-Gaño’s “De er alle maskerader” og den eksistentielle visdom “Helvede – det er de andre.”

Måske ved vi ikke noget – måske Slavi Trifonov eller højre (uden Atanasov, som er klart åben for koalitionen) arbejder aktivt for en efter valget regeringskoalition. Måske vil de ikke give Borisov et nyt mandat, da de fortæller os historier under hybenbusken. I denne lærerige samtale mellem Trifonov og Sasho Dikov for to uger siden, nogle ting fra “Du vil se”, “Hvad tror du” osv. blev hørt, hvilket burde have vist os, at ud over renhed Trifonov

holde på sin kyst og et stort trumfkort,

der vil dunke på bordet natten efter afstemningen.

Det får vi at se. Trifonov bør dog være opmærksom på tre ting. Den første er, at han vil miste vælgere, hvis han ikke viser inden den 4. april, at han er en overbevist modstander af Borisov. Den anden er, at han vil miste alt, hvis han nu er modstander af Borisov, og den 5. april ender han på Boykos kyst. Det tredje, når det drejer sig om hemmelige forhandlinger og overraskende resultater – Trifonov behøver ikke at overbevise os om, at politik er som prostitution – der arbejder i mørke uden omtale. Det ved vi godt.

Indtil videre har Slavi været på vej ind i valget i en tedict, roligt – og det har bragt ham succes. I det øjeblik han begyndte at ringe, kunne man se, at tale var en fjende af hans ratings. Derfor er det meget vigtigt, hvem der siger hvad – han, Atanasov og de andre oppositionsledere. Unmeasure ord kan nu vise sig at være sten efter valget. Det kan være, at

hvor du spytter i dag, i morgen er du nødt til at gøre andre ting

Og før Trifonov forbinder afhandlingen “Power er vundet i koalition” med “Ya ikke sætte mig under Ninova”, lad os være opmærksomme på BSP så godt. Ninova er manden, der sørgede for, at BSP ikke havde nogen venner. Positano selv var ikke venner på grund af hendes ostracisme. Hun tabte to gange “trukket” valg. Denne kvinde virkelig ikke ønsker at være katten Leopold. Hvis BSP kommer til magten, vil det være det ottende vidunder i verden. BsP’s eneste chance ligger i, at magten i dette land vindes på grund af regeringens dumhed, ikke på grund af oppositionens fortjenester. Ninova’s BSP har ingen værdi, hun har en vælgerskare, at selv om hun stadig har tillid til hende og vil stemme på hende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *