“Toscana-regionen og den sydøstlige toscanske Asl kunne drages til ansvar for sammensværgelsen om manddrab”. Med disse ord annoncerer Codacons en ny udstilling for anklagerne i Republikken Firenze og Arezzo, hvor det bliver bedt om at “fastslå den regionale administrations og sundhedsselskabets ansvar i forhold til de over 80 toscanere, der er døde i de seneste dage på grund af Covid”.

“Forsinkelserne i vaccinationer til ældre i Toscana-regionen er nu uomtvistelige, samt meningsløse valg af administrationen til at give vaccinen som en prioritet til advokater eller reservister – forklarer Codacons – Bare læs de lokale krøniker for at opdage historier som den Franca Cornaglia, 84 år gammel lider af KOL (Bronco Pneumopatia Ostruttiva), der stadig venter på at blive vaccineret, eller Maria Impera Romani (84 år gammel) syg med kronisk bronkitis og astma krise og ikke vaccineret , ligesom Mr. Antignano (81 år gammel) hjertesygdom, diabetiker og hypertensive. Hvad retsvæsenet bliver nødt til at præcisere, er imidlertid, om disse forsinkelser og den manglende vaccination over 80-årige til fordel for andre kategorier har spillet nogen rolle i dødsfald blandt ældre over 80 år registreret i disse dage i Toscana på grund af Covid “.

Den 31. marts registrerede 19 dødsfald blandt covid-patient med en gennemsnitsalder på 81,6 år kun tendensen til epidemien i regionen. Hvis du derefter kun analyserer sagen om Arezzo, viser det sig, at den 29. marts sidste år døde 3 over 80 år.

Vi anmoder derfor anklagerne i Republikken Firenze og Arezzo om at undersøge, om forsinkelserne i vaccinationsplanen i Toscana og valget af at vaccinere som prioriterede advokater eller reservister, der ikke falder ind under de risikokategorier, der er identificeret ved kendelse fra den ekstraordinære kommissær Figliuolo, har været i stand til at bidrage til dødsfald blandt personer over 80 år, der bor i regionen, og , i dette tilfælde gå imod de ansvarlige for det mulige tilfælde af sammensværgelse i manddrab”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *